Een nieuw jaar, nieuwe (crisis) kansen

donderdag 17 januari 2013

Zoals eerder voorspeld zal 2013 nog geen makkelijk jaar worden. Toch is onze Minister van Economische Zaken Henk Kamp behoorlijk optimistisch. Volgens hem heeft de Nederlandse economie voldoende kracht om zich in de komende jaren te herstellen.

''Al met al ben ik optimistisch. Niet omdat 2013 al een goed jaar wordt, wel omdat vertrouwen in de toekomst gerechtvaardigd is. Het is waar dat we kampen met economische krimp, maar het is ook waar dat we de power hebben om dat weer in groei om te zetten'', aldus Henk Kamp in het Algemeen Dagblad.

De groeikansen liggen vooral in de ICT en internet sector. Nederland heeft de beste breedbandnetwerken van de wereld en 95 van de 100 Nederlanders zijn daarop aangesloten. In 2013 zal er hard worden gewerkt aan het updaten van deze netwerken.

''Maar het belangrijkste is dat onze ondernemers doorgaan met innoveren.'' Aldus minister van Economische Zaken Henk Kamp. Ook al hebben we het financieel wat moeilijker, het is duidelijk dat we rijk blijven aan optimisme!

Bron: Nu.nl

 

More News

Lees meer<< | >>Lees meer