Crisis moppermentaliteit

dinsdag 15 januari 2013

Klagen kunnen wij Nederlanders goed. En door de crisis is dat mopperen misschien wel meer geworden. Alles wordt duurder, we hebben minder te besteden etc. Maar eigenlijk hebben we het zo slecht nog niet, het is maar net hoe je het bekijkt. Naast de crisis, is een ander onderwerp waar we ons vooral over uitten het weer. Aan het weer kan je niets veranderen het is accepteren en doorgaan, en hier het beste van maken. Precies de houding die wij hanteren naar de crisis toe, vanuit I Love Crisis oogpunt.

De initiatiefnemers van nooitmeermopperen.nl vinden dat het maar eens afgelopen moeten zijn met het gemopper van Nederlanders. Initiatiefnemers Lindsay Wallenburg en Richard van den Berg willen met de website een einde maken aan de Nederlandse moppermentaliteit. Dit doen zij onder andere door mopperstoppers te plaatsten op de website. Hiermee kun je anderen helpen om te stoppen met mopperen. Een mooi voorbeeld hiervan is de mopperstopper geplaatst door Rosemarijn Visser "Goedemorgen! Ik heb de mopperstopper, stel je wekker zo in dat je iedere morgen wakker wordt gemaakt met jou favoriete nummer, zodat je vrolijk en fluitend je bed uit komt! Bij ons in huis lukt het al!"

Website nooitmeermopperen.nl


Daarnaast is er binnenkort ook een mopperpot te downloaden, deze kun je uitprinten en neerzetten. Iedere keer als er iemand moppert, moet er een van tevoren afgesproken bedrag in de pot gestopt worden. Het wordt tijd voor nooitmeermopperen.nl. Stop met die moppermentaliteit! Dan houdt je nog energie over voor leuke dingen.

Bron: Metro Nieuws

 

More News

>>Lees meer