Inholland-studenten zijn Crisis Lovers

donderdag 10 januari 2013

Club Jeudi presents I Love Crisis!

Studenten van Hogeschool INHOLLAND Haarlem houden van de crisis. In opdracht van Alterego Marketing & Creation brengen zij het concept ‘I Love Crisis'onder de aandacht van studenten. I Love Crisis is een inspiratie- en ontmoetingsplatform voor gelijk denkende creatieve ondernemers die willen bijdragen aan de ‘nieuwe economie' vanuit een positieve mind-state gebaseerd op onderling respect en vruchtbare uitwisselingen. Het doel van I Love Crisis is om studenten te inspireren om creatief om te gaan met de crisis waardoor zij nieuwe kansen voor zichzelf kunnen creëren.

Om I Love Crisis onder de studenten te laten leven, organiseren de studenten van Inholland een feest waarbij het I Love Crisis gevoel centraal staat. Club Jeudi: Wheel for Tunes heeft I Love Crisis de mogelijkheid gegeven om in samenwerking met Club Jeudi het evenement te organiseren. Het feest zal plaatsvinden op donderdag 10 januari 2013 in Club Stalker te Haarlem van 24:00 tot 05:00. Voor studenten is de entree uiteraard gratis, het is immers crisis! Dit unieke evenement inspireert studenten, de nieuwe generatie ondernemers, om creatief naar de toekomst te kijken terwijl zij feesten tijdens Wheel for Tunes!

Club Jeudi's ‘Wheel for Tunes' zal deze donderdag 10 januari zorgen voor een verrassende en diverse nacht met elke 20 minuten een ander genre en I Love Crisis voegt hier een inspirerende dimensie aan toe. Alle Crisis Lovers zijn welkom.

Meer informatie: www.ilovecrisis.nl/event en op de Facebook eventpagina

More News

>>Lees meer