Kansen in de crisis: De eerste slowjuice bar van Nederland opent in Amsterdam.

woensdag 28 november 2012

Op vrijdag 30 november wordt de eerste slowjuice bar geopend in Nederland. Het initiatief hiervoor komt van de Tarwegras Koning. Crisis of niet, deze nieuwe bar is een voorbeeld van kansen die worden gecreëerd door ontwikkeling van nieuwe trends. De consument wil gezonder en verantwoorde voeding, en groot deel van deze groep is dan ook bereid hiervoor te betalen.

Deze producent van tarwegras, zag zijn afzet groeien met 100 procent de afgelopen 2 jaar. De Tarwegras Koning is dan ook een van grootste producenten van biologisch tarwegras in Nederland.

Er is momenteel een nieuwe ontwikkeling bezig als het gaat om gezonde en verantwoorde voeding. De consument kiest hier steeds vaker voor, en de vraag hiernaar wordt ook steeds groter. De komst van de slowjuice bar sluit hier dan ook goed op aan. Deze nieuwe bar biedt biologische sapjes van tarwegras, fruit en groente vers geperst uit een zogenaamde slowjuicer. Een glaasje tarwegrassap van 30 milliliter is dan ook even gezond als 200 gram verse groente en twee stuks fruit. Met de nieuwe bar wil de producent dan ook voldoen aan de grote vraag die momenteel aan de gang is naar biologische slowjuices.

De komst van de slowjuice bar is goede inspiratiebron voor andere ondernemers. Het is een mooi voorbeeld van kansen grijpen, aan de slag gaan en creatief inspelen op trends.

Bron: Tarwegraskoning.nl

 

More News

>>Lees meer