ConsulTAANTE helpt je de crisis door

vrijdag 02 november 2012

Theatermaakster, actrice, cabaretier en creatieve duizendpoot Jetty Mathurin kruipt voor haar nieuwe theatervoorstelling in de rol van haar alter ego ‘Taante'. Deze consulTAANTE geeft je tips om de economische crisis door te komen.

Met deze voorstelling wil ze laten zien dat het goed gaat met de Nederlandse burger. "De crisis is voorbij, want het geld is op. Tijdens deze crisis is niet het materiële, maar het besef van de immateriële zaken die je hebt belangrijk. Het zoeken van nieuwe wegen en het bedenken van oplossingen worden gestimuleerd door de crisis," aldus Mathurin.

Jetty Mathurin is bekend van verschillende Tv-shows, voorstellingen en films waar ze tijdens haar succesvolle carrière in heeft gespeeld. In de theatershow " ConsulTAANTE" draait het vooral om vermaak. De tips die worden gegeven zijn dan ook hilarisch. Lachend de crisis doorkomen, is er een betere manier? "Het is juist in tijden van ‘crisis' nog belangrijker om hard en veel te lachen", aldus Mathurin. We hadden het zelf niet beter kunnen zeggen.

‘ConsulTAANTE' is vanaf 11 november te zien in verschillende theaters in Nederland.

Bron: FunX.nl 

More News

>>Lees meer