BNN aanwezig bij I Love Crisis Get Together

donderdag 21 juni 2012

Aanstaande donderdag verzamelen de Crisis Lovers in Den Haag om elkaar te inspireren, uit te dagen en tot nieuwe vormen van samenwerking te komen. Een team van BNN zal daar ook bij aanwezig zijn om opnamen te maken voor een nieuw TVLab-programma The Pitch. BNN trekt het land door op zoek naar goede plannen en ideeën over de crisis. En waar kan dat beter dan bij een evenement van I Love Crisis waar vele creatieve ondernemers, denkers en doeners uit alle branches verzameld zijn? Dus zorg dat je erbij bent en laat Nederland zien waarom jij van de crisis houdt!

De I Love Crisis Get Together vindt plaats op donderdag 21 juni vanaf 17:00 uur in LabS55 aan de Lulofsstraat in Den Haag. Aanmelden kan door een mail te sturen naar ilovecrisis@alteregomarketing.com. Meer info, zie: http://www.ilovecrisis.nl/event

Wat is The Pitch?
JONGE MENSEN MET SLIMME PLANNEN GEZOCHT VOOR THE PITCH

Hoe lossen we de economische crisis op? Vraag dat maar aan de slimme, creatieve jonge mensen van Nederland! Het TVLab-programma The Pitch komt met de ideeën waar beleidsmakers en politici nooit op kunnen komen. BNN zoekt jonge denkers die een plan hebben waarmee de crisis bestreden kan worden. Heb jij een originele manier om jeugdwerkeloosheid te verminderen, een slimme truc om de euro weer hot te maken, of gewoon een methode om heel veel geld te verdienen? Meld je dan nu aan via thepitch.bnn.nl en wie weet presenteer jij je plannen binnenkort aan het grote publiek.

Al jaren gaan we gebukt onder een zware economische crisis. De werkloosheid stijgt, de huizenmarkt is ingestort en lonen bevriezen. Terwijl de zorgkosten, belastingen en energieprijzen juist alleen maar hoger worden. Overheid, beleidsmakers, economen en andere grijze meneren zitten met de handen in het haar. En ondertussen wordt het probleem alleen maar groter. In het BNN-programma The Pitch krijgen jonge mensen de kans dit probleem op te lossen. Ze pitchen hun concrete out-of-the-box-plannen bij een jury die samen met de bedenkers aan de slag gaan om het plan uit te werken en te testen. Het beste idee belandt niet in een of andere Haagse bureaula, maar wordt samen met een minister, CEO of andere beslisser daadwerkelijk uitgevoerd.

The Pitch wordt uitgezonden tijdens TV Lab op donderdag 16 augustus bij BNN op 3 en gepresenteerd door Nicolette Kluijver. In deze aflevering staat de oplossing van de economische crisis centraal. Als het experimentele programma goed wordt ontvangen komt er een vervolg waarin er wordt afgerekend met andere grote problemen. TV Lab 2012 is een week vol vernieuwende, afwijkende en creatieve programma's en is te zien van 13 tot en 17 augustus op Nederland 3.

Meer info over het programma en aanmelden op thepitch.bnn.nl.

More News

>>Lees meer