Wie is Bertil Schaart?

Bertil Schaart is op een missie om zoveel mogelijk mensen hun eigen verantwoordelijkheid te laten nemen. Het is een wake-up call aan iedereen die ongelukkig is op het werk om ontslag te nemen en te kiezen voor het geluk in het leven.

Volgens Bertil kunnen we niet langer afhankelijk zijn van onze werkgevers of overheden of wie dan ook om de juiste beslissing voor ons te nemen als individuen of als gemeenschap. Door het heft in eigen handen te nemen, kies je voor persoonlijke groei. Hierdoor kunnen ook de economie en samenleving zich op een duurzame wijze manifesteren.

Bertil Schaart is lifestyle ondernemer en oprichter van de website neemontslag.nl. Hier laat hij zien dat er geen reden is om nog langer te wachten op een beter leven. Bertil walks the talk en spreekt uit eigen ervaring. Naast ondernemer is hij publiek spreker, vader en lifestyle business consultant. Hij heeft een masters degree Technische Informatica van de TU Delft en is MBA graduate van INSEAD.

Ondanks een succesvolle internationale carrière voelde elke dag in zijn leven als een verloren dag. Door een radicale ommezwaai te maken en zelf de verantwoordelijkheid te nemen voor zijn eigen geluk is zijn leven totaal veranderd. Zijn ontslag was het startpunt van een nieuw succesvol leven.

neemontslag.nl

Who joined us?