Betere kansen met crisis!

vrijdag 17 februari 2012

Maarten Meijer, Owner Payrollingexpert.nl

Als payrollorganisatie kennen ook wij zeker crisistijden. We merken een groter verloop in personeel en moeten daardoor meer werkzaamheden verrichten voor dezelfde marge. Wel zien wij unieke kansen om onze klanten door moeilijke tijden te helpen en daardoor ook onze eigen organisatie.

Gedurende de crisistijd zie je met name binnen het midden- en kleinbedrijf dat zoveel mogelijk risico's worden "ge-outsourced". Een oplossing is overgaan tot payrolling voor het personeel. Interfacet Payrollingexpert heeft een uniek product waardoor tevens een groot cashflowvoordeel voor de ondernemer valt te bewerkstelligen op het moment dat een bankinstelling vaak niet doet. Payrollingexpert hanteert betalingstermijnen tussen 30 en 45 dagen nadat reeds salarisbetalingen door onze organisatie zijn gedaan. Hierdoor krijgt de onderneming "meer lucht" waardoor deze vaak reeds genoeg krediet heeft verkregen om weer gezond de toekomst in te kunnen. Uiteraard hanteren wij een kleine opslag voor het verstrekken van dit krediet, doch zijn wij veel voordeliger dan de banken. Een derde besparing die optreedt is dat de onderneming alle dure polissen op kan zeggen welke met personeel te maken heeft, denk aan WAO, Arbo en ziekteverzuimverzekeringen. Hierdoor kan vaak kostenneutraal met payrolling worden gewerkt. Kortom, maar liefst drie vliegen in 1 klap! Payrollingexpert is in staat om in 1 week tijd vanaf acceptatie over te gaan tot implementatie en krediet te verstrekken. Hiernaast is soms een factoringoplossing aanvullend mogelijk waarbij Interfacet tevens de vorderingen op uw debiteuren kan voorfinancieren. Kortom, er zijn kansen tijdens de crisis en er is geld te verdienen!

Maarten Meijer

Owner Interfacet B.V. Payrollingexpert en Kuona Recruitment Ltd

Wie is Maarten Meijer?

Maarten Meijer is reeds 21 jaar ondernemer binnen detachering. Een middelgrote financiele detacheringsorganisatie opgebouwd en verkocht aan DPA een groot Horeca Uitzendbureau verkocht aan USG, momenteel alweer zeven jaar actief op gebied van payrolling. Meijer is 100% eigenaar van Interfacet Payrollingexpert en is vorig jaar in het nieuws geweest vanwege zijn bijdrage als een van de oprichters van DS Factoring, een nieuwe onderneming van Dirk Scheringa in de zomer van 2011.

Payrollingexpert is de grootste payrollorganisatie voor het mkb in de Benelux met specialisatie het verlonen van personeel welke voor Nederlandse organisaties in het buitenland werkzaam is.

 

www.payrollingexpert.nl

More Columns